Wat Utrecht City in Business voor u kan doen

Het vestigen van uw bedrijf in een andere stad of omgeving kan ingrijpend zijn. Zo heeft u wellicht specifieke wensen en vragen over de vestigingsplaats van uw bedrijf. Maar er zijn misschien ook belangrijke aspecten waar u zelf nog niet aan gedacht heeft. Wij denken graag met u mee en staan u bij met advies over de kansen en mogelijkheden in Utrecht. Lees hieronder wat wij voor u kunnen doen.

Begeleiding bij vestiging
Begeleiding bij vestiging

Begeleiding bij vestiging

Elk bedrijf is uniek en heeft haar eigen specifieke wensen en behoeften. Wij bieden advies op maat en begeleiden u tijdens het gehele vestigingsproces: van informatie over het vestigingsklimaat tot het vinden van de geschikte locatie. Wij brengen vestigingsvoordelen, vestigingsmogelijkheden en vestigingslocaties in beeld en adviseren over kansen en mogelijkheden in de stad. En of u nu meer wilt weten over de bedrijfssectoren, arbeidsmarkt, personeel of gemeentelijke subsidies, wij staan u graag bij met informatie en advies.

Vinden van de locatie
Vinden van de locatie

Vinden van de locatie

Een bedrijfsverzamelgebouw met losse werkruimtes? Een kantoorpand in het centrum? Een pand langs de snelweg? Op basis van uw wensen brengen wij passende vestigingslocaties in kaart. Ook organiseren wij fact-finding trips om samen met u de verschillende locaties te bekijken en u te informeren over de omgeving. Zo bent u er zeker van dat u de juiste locatie vindt.

Uw wegwijzer bij wet- en regelgeving
Uw wegwijzer bij wet- en regelgeving

Uw wegwijzer bij wet- en regelgeving

De Nederlandse regels en procedures kunnen lastig zijn om te doorgronden. Wij wijzen u de weg, brengen u in contact met de juiste aanspreekpunten en denken vanaf het begin met u mee. Bijvoorbeeld bij de aankoop van grond of de vergunningen die u moet aanvragen. Wanneer zich knelpunten in het proces voordoen zoeken we samen met u naar de beste oplossing.

Introductie in Utrechtse netwerken
Introductie in Utrechtse netwerken

Introductie in Utrechtse netwerken

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen in Utrecht brengen wij u in contact met een aantal verschillende (ondernemers)netwerken, relevante kennisinstituten en branchegenoten. Alles met hetzelfde doel: u zo snel mogelijk op weg helpen, wegwijs maken en thuis laten voelen in Utrecht.

 

Benieuwd naar wat Utrecht City in Business voor u kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.