Deze bedrijven zijn u voor gegaan bij vestiging in Utrecht

Hieronder vindt u een aantal van de bedrijven die Utrecht City in Business heeft begeleid tijdens het vestigingsproces in Utrecht.

“We zochten een aansprekend thuis in een dynamische en inspirerende omgeving, waarbij zowel consumenten als bedrijven direct kunnen zien en ervaren wie we zijn en wat we doen.”

Marieke Dekker, Executive Director External Affairs

Meer lezen

“Genmab ziet Utrecht Science Park als een uniek ecosysteem, waar innovatie daadwerkelijk leidt tot doorbraken in de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen.”

Yvo Graus, vicepresident Pre-Clinical Operations bij Genmab

Meer lezen

“Wij hebben bewust gekozen om in Utrecht te blijven. De centrale ligging en bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer, maken de stad tot de ideale vestigingsplaats voor ons hoofdkantoor.”

Emlyn van der Wal, Chief Operating Officer ABN AMRO Lease

Meer lezen

“De centrale ligging, het goede wegennet en de optimale bereikbaarheid waren in de jaren zeventig al redenen voor Mercedes-Benz Nederland om zich op Lage Weide te vestigen.”

Hans-Bahne Hansen, CEO Mercedes Nederland

Meer lezen

“We werken uitsluitend met partners en resellers die door heel Nederland verspreid zijn. Dat maakt Utrecht de ideale standplaats. Centraal en goed bereikbaar, ook voor onze internationale gasten en collega’s.”

René Hochstenbach, algemeen directeur Unify

Meer lezen

“Utrecht is een echte studentenstad. Het daarmee samenhangende intellectuele niveau maakt het een inspirerende omgeving om in te wonen en werken. Deze bijzondere sfeer is aantrekkelijk voor zowel nationale als internationale bedrijven die zich in Utrecht willen vestigen.”

Rien Nagel, raad van bestuur Rabobank

Meer lezen

“Utrecht ontwikkelt zich meer en meer tot ‘health valley’. Een vruchtbare bodem voor samenwerking, onderzoek en innovatie. Ook op de gebieden waarin het St. Antonius Ziekenhuis is gespecialiseerd. Dit is goed nieuws voor de patiëntenzorg.”

Douwe Biesma, CEO St. Antonius Ziekenhuis Utrecht

Meer lezen

“Utrecht is the perfect base being central to the country and enables us to employ talented people from all over the Netherlands and across Europe and rest of world that can easily access Schiphol.”

Stephan Sieber, CEO Unit4

Meer lezen

“Utrecht is een van de grootste studentensteden van Nederland, met veel nationale en internationale studenten. De stad is niet alleen op zakelijk gebied aantrekkelijk, maar ook rijk aan historie en cultuur, zoals de Dom en het Centraal Museum.”

Rien Braakman, algemeen directeur en advocaat bij Nexa Velo Advocaten

Meer lezen

“Kortom, Utrecht is een geweldige stad. Het is makkelijk om er jong talent te vinden! Dat maakt het nog aantrekkelijker voor bedrijven om zich te vestigen.”

Eduard Schaepman, Chief Tribes

Meer lezen

Meer weten wat Utrecht City in Business voor u kan doen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.