Helix: nieuw kantoorgebouw in Leidsche Rijn Centrum

Aan de A2 bij Utrecht komt een nieuw kantoorgebouw naast Capgemini, De Helix. De Helix maakt straks onderdeel uit van het centrumgebied van Leidsche Rijn. Het wordt een kantoor van ongeveer 10.000 vierkante meter waar meerdere bedrijven zich kunnen vestigen.

Lees verder

Regio Utrecht opnieuw in top van Europa’s meest competitieve regio’s

In de Regional Competitive Index (RCI) 2019 staat Utrecht op de 2e plaats. Sinds de start van de RCI in 2010 behoort Utrecht tot de meest competitieve regio’s van Europa. In 2010 en 2013 stond de regio op nummer één. Over de gehele breedte van het onderzoek scoort de regio onverminderd hoog.

Lees verder

Nederland meest concurrerende economie van Europa

De Nederlandse economie is in 2019 voor het eerst de meest concurrerende van Europa. Dat blijkt uit de jaarlijkse, toonaangevende ranglijst van de Global Competitiveness Index die is opgesteld door het World Economic Forum (WEF).

Lees verder

Officiële opening International Welcome Centre Utrecht Region (IWCUR)

International Welcome Centre Utrecht Region is de centrale plek waar internationals terecht kunnen voor overheidsdiensten en voor praktische vragen over werken, studeren en leven in de regio Utrecht. Daarnaast kunnen ook bedrijven terecht bij het International Welcome Centre, onder meer voor advies over het inschrijven van internationale werknemers en ondersteuning met het verstrekken van informatie.

Lees verder

Future & Green Mobility Missie naar Baden-Württemberg

Wilt u nieuwe inzichten verkrijgen in de mobiliteitsontwikkelingen in Baden-Württemberg? Wilt u van grote steden uit de regio horen waar hun uitdagingen liggen en potentiële partners en klanten uit de Duitse mobiliteitssector ontmoeten? Ga dan mee met de Future & Green Mobility Missie naar Baden-Württemberg van 10 tot 13 februari 2020.

Lees verder

Wereldprimeur: Utrecht eerste stad met stadsbreed netwerk van publieke laadpalen die kunnen laden én ontladen

Deze innovatieve laadpalen zijn geschikt om zonne-energie op te slaan in de batterijen van elektrische auto’s en terug te leveren aan de buurt. De laadpalen bieden dus zowel de mogelijkheid om een auto op te laden, als toekomstige auto’s te ontladen.

Lees verder

Dit is Utrecht: feiten en cijfers over de stad

Weet je dat Utrecht maar liefst 39.405 banen in de gezondheidszorg heeft? En dat er 27.000 mbo-studenten in Utrecht zijn? Bekijk in de video ‘Dit is Utrecht’ nog meer interessante feitjes over de stad Utrecht.

Lees verder

Een van grootste e-sportteams ter wereld Team Liquid opent complex aan Stationsplein Utrecht

Een van de grootste en beste e-sportteams van de wereld opent een trainingscentrum aan het Stationsplein in Utrecht. Een state of the art faciliteit van Team Liquid waar internationale atleten trainen en leven. Het wordt het Europese hoofdkwartier van het bedrijf en gelijk een van de grootste trainingscentra van het continent.

Lees verder

Internationale en nationale bedrijven weten steeds vaker de stad te vinden om hun kantoor te vestigen

VG Kantoorvisie sprak met onze collega Klaas Beerda, programmamanager Utrecht City in Business.

Lees verder

Ultimaker verhuist naar nieuw hoofdkantoor in Utrecht

Ultimaker, wereldleider in desktop 3D-printen, verhuist het hoofdkantoor van Geldermalsen naar Utrecht. Het nieuwe hoofdkantoor is gevestigd in Creative Valley op het Centraal Station in Utrecht.

Lees verder

Meer weten wat Utrecht City in Business voor u kan doen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.