LRC Group Netherlands presenteert plan voor Dalton Labs & Offices

Op 19 december jl. presenteerde LRC Group Netherlands haar plan voor Dalton Labs & Offices; een vastgoedontwikkeling van ruim 10.000 m2 waarbij in bestaande gebouwen bestaande gebouwen aan de Daltonlaan 400 en 500 in Utrecht kantoor- en laboratoriumruimte wordt gerealiseerd.

Lees verder

Nieuwe hoofdvestiging Eyescan in Utrecht

Eyescan is een bedrijf dat perfect aansluit op de ambities van het bedrijventerrein de Wetering-Zuid en specifiek het realiseren van een zorgboulevard in het midden zone tegenover het Sint Antonius Ziekenhuis.

Lees verder

Climate Planet komt naar Utrecht

Van 6 oktober tot en met 3 november staat deze wereldbol op het vernieuwde Jaarbeursplein en biedt inspiratie voor een duurzame toekomst.

Lees verder

Inschrijving geopend voor Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie

Al sinds 2008 onderscheidt de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) bijzondere bedrijven met de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie voor hun inzet in het buurland en hun grensoverschrijdende successen. Na tien prijsuitreikingen, bijna 400 aanmeldingen en circa 20.000 online stemmen is het de grootste Nederlandse onderscheiding in haar soort.

Lees verder

Utrecht Science Park grootste science park van Nederland

Met meer dan 26.000 werknemers bij de kennis- , zorginstellingen en bedrijven (inmiddels al meer dan 27.000) is het Utrecht Science Park verreweg het grootste sciencepark van Nederland.

Lees verder

Atlas voor gemeenten 2018: positie van Utrecht uitgelicht

Utrecht is de enige G4-stad die in de top-5 staat van zowel de woonaantrekkelijkheidsindex, de sociaal-economische index als de cultuurindex in de Atlas voor gemeenten 2018.

Lees verder

Nederland stijgt naar de top van meest concurrerende landen ter wereld

Nederland is dit jaar een plekje opgeschoven en staat nu op plaats vier in de IMD World Competitiveness Ranking 2018.

Lees verder

Blik op de stad 2017: monitor wonen, werken en verblijven

De 19e editie van de Vastgoedmonitor Utrecht is uit. Deze ‘Blik op de stad 2017’ geeft een actueel inzicht in de stand en ontwikkeling van vastgoed in Utrecht. De rapportage gaat in op de ontwikkelingen van 2017 en behandelt de thema’s kantorenmarkt, retail, bedrijfsruimten, kleinschalige bedrijfsruimte, woningmarkt, transformatie en horeca.

Lees verder

Regio Utrecht: beste nationale e-fulfilment en -distributie hotspot 2018

Logistieke hotspot Utrecht (Lage Weide)-Nieuwegein- Vianen gaat dit jaar aan de haal met de overwinning in 2 van de 3 subcategorieën: nationale e-fulfilment hotspot en nationale distributie hotspot.

Lees verder

Utrecht Monitor 2018: Utrechters zien toekomst met vertrouwen tegemoet

Het gaat goed met Utrecht. Dit tonen de nieuwste feiten en cijfers over de stad zoals opgenomen in de 21ste editie van de Utrecht Monitor. Utrecht heeft een grote aantrekkingskracht, waardoor de stad groeit.

Lees verder

Meer weten wat Utrecht City in Business voor u kan doen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.