Inschrijving geopend voor Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie

Al sinds 2008 onderscheidt de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) bijzondere bedrijven met de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie voor hun inzet in het buurland en hun grensoverschrijdende successen. Met inmiddels tien prijsuitreikingen, rond 400 aanmeldingen en circa 20.000 online stemmen reikt de DNHK de grootste Nederlandse onderscheiding in zijn soort uit.

Ondernemingen met een innovatief karakter of bijzondere nieuwe producten, projecten of ontwikkelingen maken kans op de prijs. Evenals bedrijven die een krachtige economische impuls realiseren in beide landen of in specifieke regio’s of die een uniek ondernemerssucces hebben gerealiseerd. En dit alles uiteraard binnen een grensoverschrijdende context oftewel een bedrijfsconcept dat betrekking heeft op beide landen.

Eind september selecteert de jury drie finalisten. De winnaar wordt uiteindelijk gekozen via een online stemprocedure en op 5 november tijdens de feestelijke ‘Feierabend’ in Den Haag bekendgemaakt. De Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie werd de afgelopen jaren gewonnen door Sendcloud (2017), Cheesepop (2016), SUSA/Deutsche Telekom (2015) en Lautsprecher Teufel (2014).

Aanmelden kan tot 21 september 2018 via DNHK.

Meer weten wat Utrecht City in Business voor u kan doen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.