Inschrijving Healthy Urban Office Challenge 2018 geopend

Na de succesvolle editie van 2017 organiseren de provincie Utrecht, gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort en de Economic Board Utrecht (EBU) nu een nieuwe editie. Ook tijdens deze twee editie van de Healthy Urban Office Challenge (HUOC) is de regio op zoek naar inspirerende organisaties met ambitieuze projecten om kantoorpanden groen, gezond en slim te maken. Denk aan energiebesparing, hergebruik van grondstoffen, duurzame mobiliteit en gezond binnenklimaat.

Warmtebouw was in 2017 de winnaar van de eerste Healthy Urban Office Challenge. De bokaal staat bij de receptie. Herman Schiltkamp, directeur van Warmtebouw en winnaar van de eerste editie: ‘We gebruiken de prijs bijvoorbeeld als extra plus in onze promotieactiviteiten’. Naast de publiciteit heeft Warmtebouw ook een prijzenpakket gekregen met producten en diensten die helpen om de ambities verder waar te maken. De waarde: 20.000 euro. De challenge heeft het familiebedrijf nieuwe samenwerkingspartners en veel extra kennis opgeleverd.

Schiltkamp: ‘Als mensen overwegen om mee te doen, kunnen ze me zeker bellen om ervaringen uit te wisselen. Ik ben heel benieuwd welke partijen zich voor de editie van 2018 gaan inschrijven!’.

Jaap van Rhijn is juryvoorzitter van de HUOC 2018. Hij is binnen het Deltaplan duurzame renovatie van de Dutch Green Building Council voorzitter van de werkgroep kantoren, en ziet de Healthy Urban Office Challenge als een mooie manier om best practices binnen deze sector boven tafel te krijgen. “Veel partijen zijn al aan de slag met de verduurzaming van kantoren. Er zijn echter ook nog veel eigenaren en gebruikers die niet goed weten waar ze moeten beginnen. We hopen er met deze Challenge voor te zorgen dat partijen elkaar inspireren om de lat hoog te leggen”.

Is uw kantoor hét voorbeeld van 2018?  De inschrijving voor de nieuwe editie is nu geopend. Inschrijven kan tot en met 11 april 2018. De prijsuitreiking is op woensdag 30 mei 2018. Ga voor meer informatie en het inschrijfformulier naar de website van Economic Board Utrecht of download hier de HUOC 2018 FAQ.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Meer weten wat Utrecht City in Business voor u kan doen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.